Bogdan Oprea

am strâns 780 lei din 500 lei

Ajută-mă să schimb viața unei familii

Salutare tuturor,

În luna septembrie voi merge în comuna Berceni din județul Prahova unde voi ajuta la construirea a 8 case pentru 8 familii vulnerabile, care au nevoie urgentă de o locuință decentă. Voi fi unul dintre voluntarii Big Build, fiind al treilea meu an pe șantierele Habitat for Humanity din țară, și am nevoie de susținerea ta.

În lumea lui #StămAcasă, casa a devenit prima linie de apărare împotriva noului coronavirus. Însă nu toate familiile au acces la un acoperiș sigur care să le protejeze de această epidemie. Pentru cele mai multe familii, în ultimele luni, „acasă” a însemnat, mai de grabă, un loc nesigur, unde sănătatea le-a fost pusă în pericol.

Pentru aceste familii voi construi, împreună cu alți voluntari, un cămin stabil și decent. Pentru a reuși acest lucru, trebuie să strâng suma de 500 de lei, cu care Habitat for Humanity România va putea acoperi o parte din costurile materialelor de construcții și a echipamentului meu de protecție.

Puteți ajuta și dumneavoastră printr-o donație în contul meu de voluntar. Orice sumă, oricât de mică, va însemna mult pentru cele 8 familii.

Mai multe despre mine, despre implicarea mea în viața comunității și despre activitățile mele de voluntariat interne și internaționale puteți citi aici: https://www.facebook.com/bogdan.oprea.39

Vă mulțumesc și vă transmit gândurile mele bune,
Bogdan Oprea