Alexandra Armeanu- BOSCH

am strâns 760 lei din 700 lei
1. Alege suma pe care vrei să o donezi
lei
2. Introdu datele tale

Hai să împlinim un vis împreună!

Numele meu este Alexandra, iar BIG BUILD este unul dintre proiectele mele de suflet pentru că aduce schimbare, demnitate şi, cel mai presus de toate, aduce speranţă în viaţa unor oameni mai puţin norocoşi. Am participat în numeroase rânduri şi de fiecare dată mi-a fost amintit ce înseamnă cu adevărat munca într-o echipă dedicată aceluiaşi scop - acela de a aduce bucurie şi de a schimba vieţile unor familii care au nevoie de sprijinul nostru.

Voi fi şi anul acesta unul dintre voluntarii BIG BUILD, iar pentru asta am eu nevoie de ajutorul tău. În octombrie merg la Vaideeni, jud. Vâlcea, unde voi construi 10 case pentru 10 familii care acum trăiesc în condiții greu de imaginat. Cinci dintre familii au rămas fără case în 2015, când inundațiile le-au distrus locuințele. De atunci, sunt nevoiți să locuiască în containere, în cutii metalice în care iarna este prea frig și vara este prea cald, containere în care utilitățile se rezumă la curent electric improvizat, fără apă curentă, căldură sau toaletă.

La BIG BUILD 2019, eu și sute de voluntari vom construi pentru ei un cămin adevărat.

Pentru asta, am nevoie de ajutorul tău. Mi-am propus sa strâng 700 RON, cu care Habitat for Humanity va acoperi o parte din costurile materialelor de construcții pentru casa la care voi lucra.

Orice donație, oricât de mică, înseamnă foarte mult pentru aceste familii.