Andrei Coșuleanu

am strâns 350 lei din 4500 lei
1. Alege suma pe care vrei să o donezi
lei
2. Introdu datele tale

Ajută-mă să schimb viața unei familii

Între mine și BIG BUILD există o relație specială. Puțini oameni o știu iar acum o fac public, pentru un scop nobil.

Când eram mic, mama îmi spunea să învăț, ca să nu ajung pe șantier că nu e o viață deloc ușoară.
Tata, inginer constructor, mă încuraja să dau la construcții, acolo unde au învățat multe generații din familia noastră.

Constructor nu m-am făcut.
Știu în schimb că tata a fost tare mândru de mine cand am purtat pentru prima oara casca de constructor, la BIG BUILD 2017.
Am fost și în 2018 dar poza am mai avut cui să o trimit....


Anul acesta vreau să dau ceva proiectului Big BUILD: Ziua mea de naștere.

În octombrie, merg la Vaideeni, jud. Vâlcea, unde voi construi 10 case pentru 10 familii extrem de vulnerabile, care acum trăiesc în condiții greu de imaginat. Cinci dintre familii au rămas fără case în 2015, când inundațiile puternice le-au distrus locuințele. De atunci, sunt nevoiți să locuiască în containere. Aici gătesc și dorm, aici copiii își fac lecțiile și se joacă. În cutii metalice în care iarna este frig și vara este cald. În care utilitățile se rezumă la curent electric improvizat. Fără apă, căldură sau toaletă.

La BIG BUILD 2019, le vom schimba pentru totdeauna viața. Eu și sute de voluntari vom construi pentru ei un cămin adevărat.

Pentru asta, am nevoie de ajutorul tău. Mi-am propus sa strâng 4500 RON, cu care Habitat for Humanity va acoperi o parte din costurile materialelor de construcții pentru casa la care voi lucra.

Orice donație, oricât de mică, înseamnă foarte mult pentru aceste familii.