Andrei Hüttner - BOSCH

am strâns 2280 lei din 2500 lei
1. Alege suma pe care vrei să o donezi
lei
2. Introdu datele tale

Hai să împlinim un vis împreună!

Numele meu este Andrei Hüttner. Si sunt dependent de Big Build!

Am fost alaturi de Habitat for Humanity Romania in ultimele proiecte Big Build, invatand sa depasesc prejudecati, invatand sa lucrez in echipe mixte alaturi de campioni olimpici, invatand sa cred ca un vis de o viata se poate implini in 5 zile. Si nu m-am oprit aici! Am plecat alaturi de Habitat pana in Africa, in Malawi, in dorinta de a construi 2 case pentru familii greu incercate de viata. A fost si va ramane o experienta greu de exprimat in cuvinte, un cumul de trairi si o resetare a valorilor de viata pe care le doresc fiecaruia dintre voi.

Anul acesta ma intorc la Big Build 2019. Nu aveam cum sa lipsesc!

Merg la Vaideeni, jud. Vâlcea, unde voi construi 10 case pentru 10 familii extrem de vulnerabile, care acum trăiesc în condiții greu de imaginat. Cinci dintre familii au rămas fără case în 2015, când inundațiile puternice le-au distrus locuințele. De atunci, sunt nevoiți să locuiască în containere. Aici gătesc și dorm, aici copiii își fac lecțiile și se joacă. În cutii metalice în care iarna este frig și vara este cald. În care utilitățile se rezumă la curent electric improvizat. Fără apă, căldură sau toaletă.

La BIG BUILD 2019, le vom schimba pentru totdeauna viața. Eu și sute de voluntari vom construi pentru ei un cămin adevărat.

Pentru asta, am nevoie de ajutorul tău. Mi-am propus sa strâng 2500 RON, cu care Habitat for Humanity va acoperi o parte din costurile materialelor de construcții pentru casa la care voi lucra.

Orice donație, oricât de mică, înseamnă foarte mult pentru aceste familii.

Hai alaturi de mine in aceasta misiune! Iti multumesc!