Cristina Gheorghe - BOSCH

am strâns 300 lei din 500 lei
1. Alege suma pe care vrei să o donezi
lei
2. Introdu datele tale

Hai să împlinim un vis împreună!

Anul trecut contribuiam la îndeplinirea visurilor a 8 familii din Cumpăna, în calitate de voluntar. Experiența trăită pe șantier a fost de-a dreptul copleșitoare,. Peste 400 de voluntari diferiți și-au unit forțele, iar la sfarșitul celor 5 zile, casele erau ridicate, iar chipurile familiilor care aveau să se mute acolo, mai senine.

Anul acesta îmi doresc să revin pe șantier, la Big Build 2019. De această dată, ca parte a echipei Bosch, alături de noii mei colegi.

Merg la Vaideeni, județul Vâlcea, unde voi construi 10 case pentru 10 familii extrem de vulnerabile, care acum trăiesc în condiții greu de imaginat. Cinci dintre familii au rămas fără case în 2015, când inundațiile puternice le-au distrus locuințele. De atunci, sunt nevoiți să locuiască în containere. Aici gătesc și dorm, aici copiii își fac lecțiile și se joacă. În cutii metalice în care iarna este frig și vara este cald. În care utilitățile se rezumă la curent electric improvizat. Fără apă, căldură sau toaletă.

La BIG BUILD 2019, le vom schimba pentru totdeauna viața. Eu și sute de voluntari vom construi pentru ei un cămin adevărat.

Pentru asta, am nevoie de ajutorul vostru. Mi-am propus sa strâng 500 RON, cu care Habitat for Humanity va acoperi o parte din costurile materialelor de construcții pentru casa la care voi lucra.

Orice donație, oricât de mică, înseamnă foarte mult pentru aceste familii.

Hai să împlinim un vis împreună! :)