Ioana Maria Derjan-BOSCH

am strâns 500 lei din 500 lei
1. Alege suma pe care vrei să o donezi
lei
2. Introdu datele tale

Dar din Dar se face Rai

Sunt Ioana Maria Derjan si BIG BUILD a devenit cumva un drog pentru mine.
Aici am invatat ca totul e mai simplu si mai frumos cand oamenii sunt impreuna pentru acelasi scop si ca visele pot deveni realitate.
Spun "drog" pentru ca e incredibil sa vezi cum doar gandul ca faci un bine pentru cineva te ajuta sa treci de toate greutatile pe care le intampini pe santier (ploaie, vant, oboseala, scule cu care nu ai mai lucrat sau orice altceva), cum voluntarii isi transmit unii altora starea de bine, entuziasmul si dorinta de a face bine.
Am legat prietenii, am invatat, am plans, am ras, am muncit pe bune- toate doar in 5 zile.

Cum "drogul " incepe sa isi piarda din efect, anul asta ma intorc pe santier, so BIG BUILD 2019 i'm coming.

Voi fi unul dintre voluntarii BIG BUILD 2019 și am nevoie de ajutorul tău. În octombrie, merg la Vaideeni, jud. Vâlcea, unde voi construi 10 case pentru 10 familii extrem de vulnerabile, care acum trăiesc în condiții greu de imaginat. Cinci dintre familii au rămas fără case în 2015, când inundațiile puternice le-au distrus locuințele. De atunci, sunt nevoiți să locuiască în containere. Aici gătesc și dorm, aici copiii își fac lecțiile și se joacă. În cutii metalice în care iarna este frig și vara este cald. În care utilitățile se rezumă la curent electric improvizat. Fără apă, căldură sau toaletă.

La BIG BUILD 2019, le vom schimba pentru totdeauna viața. Eu și sute de voluntari vom construi pentru ei un cămin adevărat.

Pentru asta, am nevoie de ajutorul tău. Mi-am propus sa strâng 500 RON, cu care Habitat for Humanity va acoperi o parte din costurile materialelor de construcții pentru casa la care voi lucra.

Orice donație, oricât de mică, înseamnă foarte mult pentru aceste familii.


Multumesc!