Mădălina Stănășel

am strâns 600 lei din 500 lei

Ajută-mă să schimb viața unei familii

Salut,
În luna septembrie, voi merge în comuna Berceni, județul Prahova, unde voi ajuta la construirea a 8 case pentru 8 familii vulnerabile, care au nevoie urgentă de o locuință decentă. Voi fi unul dintre voluntarii BIG BUILD 2020 și am nevoie de susținerea ta.
Am participat și anul trecut la BIG BUILD 2019 și este clar o experiență pe care îmi doresc să o repet.
În lumea lui #StămAcasă, casa a devenit prima linie de apărarea împotriva noului coronavirus. Însă nu toate familiile au acces la un acoperiș sigur care să le protejeze de acest virus. Pentru cele mai multe familii, în ultimele luni, ”acasă” a însemnat mai de grabă un loc nesigur, unde sănătatea le-a fost pusă în pericol.

Pentru aceste familii voi construi, împreună cu alți voluntari, un cămin stabil și decent. Pentru a reuși acest lucru, mi-am propus să strâng suma de 500 RON, cu care Habitat for Humanity România va putea acoperi o parte din costurile materialelor de construcții și a echipamentului meu de protecție.

Poți ajuta și tu printr-o donație în contul meu de voluntar. Orice sumă, oricât demică, va însemna mult pentru cele 8 familii.

Îți mulțumesc!