Petra Radu

am strâns 560 lei din 700 lei

Ajută-mă să schimb viața unei familii

Salut,
În luna septembrie, voi merge în comuna Berceni, județul Prahova, unde voi ajuta la construirea a 8 case pentru 8 familii vulnerabile, care au nevoie urgentă de o locuință decentă. Voi fi unul dintre voluntarii BIG BUILD 2020 și am nevoie de susținerea ta.

În lumea lui #StămAcasă, casa a devenit prima linie de apărarea împotriva noului coronavirus. Însă nu toate familiile au acces la un acoperiș sigur care să le protejeze de acestvirus. Pentru cele mai multe familii, în ultimele luni, ”acasă” a însemnat maidegrabă un loc nesigur, unde sănătatea le-a fost pusă în pericol.

Pentru aceste familii voi construi, împreună cu alți voluntari, un cămin stabil și decent. Pentru a reuși acest lucru, mi-am propus să strâng suma de 500 RON, cu care Habitat for Humanity România va putea acoperi o parte din costurile materialelor deconstrucții și a echipamentului meu de protecție.

Poți ajuta și tu printr-o donație în contul meu de voluntar. Orice sumă, oricât demică, va însemna mult pentru cele 8 familii.

Îți mulțumesc!